Projek Shikin





Aku sudah lama mengidamkan tubuh Shikin yang ranum. ohh teteknya yang besar kira-kira 36D disampingkan dengan kulitnya yang cerah lagi licin, wajah yang ayu sudah cukup membuatku tegang memikirkannya. Hari ini aku nekad bahawasa Shikin akan menjadi milik aku. Sekolah habis awal hari ini. Special konon sebab ada perjumpaan guru pada miggu hadapan. Baik sugguh peluang. Shikin selalunya balik terus tetapi aku segera meyapanya.

"Shikin bila nak buat homework Matematik tu?", tanya aku.
"ehh aku ingat kau dah power buat bende tu." jawab Shikin
"buat apa kau nak aku tolong pulak?"
"alah aku tak paham sebab masa cikgu tu ajar hari tu aku tak datang, jadi
aku tak boleh buat kerja tu. lagipun homework tu kena hantar esok.
please help me?"
"hmmm... ok bila kau nak buat?"
memandangkan bapa aku sekarang diluar negeri, mak tiri aku tak mungkin balik sehingga pukul tujuh malam, rumah aku petang ini kosong.
"apa kata petang ni pukul satu kat rumah aku?" aku memberi cadangan.
"ok i'll be there" dengan itu perangkap aku telah terpasang.

Shikin tiba tepat pada waktunya. Dia memakai T-shirt merah "tucked in" dalam jeans. Wahh tubuhnya lebih mengiurkan bila dia berpakaian sebegitu.
"masuklah"
"ok.. kat mana nak study ni?"
"kat bilik aku kat atas. pergilah naik dulu aku nak mandi sekejap.
maklumlah baru lepas jogging tadi"
"oh yeke? jogging tengah hari buta?"
"umm..ummm"
"hahahahhaha", Shikin tertawa dan terus meniti anak tangga naik ke bilik aku. Dalam hati aku juga tertawa kerana aku bukan pergi jogging tetapi baru lepas tengok cerita lucah didalam bilik aku. Dengan Sengaja aku tak padam VCR dalam bilik aku dengan harapan agar Shikin tertengok cerita itu. Aku dengan segera memakai tuala dan mula naik dengan senyap ke bilikku cuba mengintip reaksi Shikin melihat cerita lucah.

"oh my god!" Shikin terkejut tetapi dari riak wajahnya aku dapat rasakan dia curious pada aksi-aksi lucah yang terpapar di skrin TV. Aku cuba menahan ketawa. Dia mula melihat sekelilingnya dan lekas menutup rapat pintu bilik. Shikin semakin khusyuk menghayati cerita lucah itu tanpa disedari tangannya mula meliar ke buah dada dan pantatnya. AHA! Shikin dah stim, sikit lagi nanti dia akan menjadi milikku. Aku dengan segera membuka
pintu bilikku dengan hanya memakai tuala sahaja.
"WHAT THE..??!!" aku berpura-pura tercengang.
"ahh..ummm" Shikin cuba menahan malu.
"Kau melancap ye?"
"ehh tak tak aku tengok je", dia mula panik
"ahh kau jangan tipu aku, kalau parents kau tahu ni matilah kau"
"tolonglah jangan bagitau orang. aku...aku...malu"
"baru tau malu tadi tak kisah pun"
"tolonglah Az jangan sebarkan berita ni."
"ahh kau cakap tapi tak ada isi" aku mula dapat idea baru.
"ehh apa pasal camcorder ni tak tutup tadi" aku menyambar camcorder aku
yang aku sembunyikan di belakang gumpalan baju-baju kotor aku.
"APA? kau tape aku sepanjang aku kat sini?"
"aku lupa tutup je. ohh mesti ada footage kau tadi"
"bagi aku tape tu!"
"silap besar"
Shikin cuba mencapai camcorder aku. Aku dengan lekas mengelak dan mencampakkan dia ke atas katil. Aku automatik terus menindih Shikin. kemaluan aku bergesel dengan tubuh shikin.
"apa yang kau nak!" Shikin mula melinangkan air mata.
"kalau kau nak tape tu. aku minta satu favor dari kau"
"cakap je apa saje.. aku buat"
"aku nak kau" suaraku yakin dan garang
"NOOO"
"takde siapa akan tahu kau fuck aku melainkan aku dan kau. Kalau kau tak mau aku boleh sebarkan tape ini" Shikin terisak-isak menangis memikirkan pilihannya. Dia hanya mampu mengangguk layu setuju dengan permintaanku.
"bukak semua baju kau, aku nak tengok body kau tanpa halangan" Dia dengan perlahan menanggalkan T-shirt dan jeans dia hanya meninggalkan coli dan seluar dalam. "aku kata bogel!" sambil aku mengusap konekku yang sekarang telah terpancul kaku menuding siling. 7 inci not bad. Shikin akur. clip coli dibuka lalu mendedahkan teteknya yang ranum, bulat. Putingnya tegang dari aktiviti lancap shikin semasa melihat video tadi. Aku menelan air liur, ghairah melihat tubuh seksi Shikin. Kemudian panties Shikin pula susut dari tubuhnya. Pantatnya bebulu lazat menambahkan keghairahan aku.
"kulum batang aku cepat!"
Shikin perlahan menghayunkan tubuhnya yang telanjang bulat itu kearah aku. teteknya terhayun bersama sambil matanya melihat konekku dengan perasaan malu dan sedih.
"aku tak pernah kulum..."
"just bayangkan macam kau hisap ais krim Malaysia je cepat"
Aku menyuapkan konekku kedalam mulut Shikin. dia terkejut.
"Jangan gigit nanti kau jugak mati tercekik" aku memberi amaran. perlahan-lahan aku mengerakan koteku masuk kedalam mulut shikin sehingga aku dapat merasa anak tekaknya. yeah Deep throat. Aku sengaja biarkan koteku lepak dalam mulutnya kerana aku nak merasai kelembapan mulut shikin. Shikin hampir hilang nafas sebelum aku menarik keluar koteku. aku mula fuck mulut Shikin. keluar masuk berulang kali, perlahan kemudian laju. Shikin dapat mengikuti rythym aku sehingga aku terpancut didalam mulutnya.

Crittt..critt...critt...spurt.. Air mani aku berkumpul dalam mulut Shikin.
"Telan", Shikin menelan tanpa melawan.
"now for the main event", sambil mengusap kote aku sehingga ia tegang semula. Aku menolak Shikin sehingga terbaring di atas katil. Dengan kaki aku , aku mengangkangkan kaki shikin sehingga terbuka luas. tangan ku mula liar meraba tetek shikin sambil menjilat putingnya. Shikin awalnya tidak suka aku membuat begitu tetapi selepas jari jemari aku turun ke pantat meraba dan merasai selaput faraj Shikin riak mukanya berubah kepada keghairahan. Aku memasukan jari aku kedalam pantat Shikin. Sehingga satu tahap kedalaman jari aku terserempak dengan halangan. Ahhh Shikin masih dara!.

"ahh..uhh..Az...aku virgin lagi,...umhh... please don't do this"
Aku tak dapat menahan sabar lagi lalu meletakkan kepala koteku di muara pantat Shikin. "pleaaahhhhse donn't" "sudah terlambat shikin" dengan itu aku memberikan sentapan padu kedalam puki Shikin yang sedia basah dan berair sebagai lubricant memudahkan tugas kote aku masuk untuk merampas daranya.
"AHHHHHHHHHHHHHH!" dara Shikin telah ditebuk. wow sedap gila pantat ni ketat lagi basah. Kote aku seperti disarungi selaput yang licin berotot menggalakkan kote aku bergerak. Tanpa soal bicara semulajadi aku dan Shikin sama-sama ingin menyamakan rhytm kote aku keluar masuk. "fuck..fahhhck..ahhh..ahhh..ahh" Telur zakar aku seakan-akan menampar puki Shikin setiap kali aku melengkapkan aksi keluar masuk koteku. Pap..pap..pap..pap.
"umph yeah Shikin...fuck it baby..FUCK IT"
bibir pantat Shikin menyarung rapi koteku sepanjang kote aku menikmatinya. Juice Shikin digabungkan dengan friction dari kote aku membuat aku dan Shikin ghairah. Slurp...slurp.. "ahhhh..uhhhh.uhmn..uahh" Aku kini dapat merasai air maniku semakin sampai kemuncak. keluar masuk pantat Shikin. teteknya bergetar setiap kali. "OHHH GODDDD!!!!!" airmani terpancut didalam puki Shikin dan pada masa yang sama Shikin
juga mencapai klimaks. tubuhnya bergegar puas. Aku menarik konek aku yang telah kempis dari pantat Shikin yang kini meleleh campuran air mani aku, dara dan lendiran pantat Shikin.
"fuhh sedap gila. kalau kau nak lagi cakap je" kataku puas.
Shikin senyap melihat wajah aku dengan penuh ghairah.
"Hmm nah tape ni and then cepat keluar sebelum mak tiri aku balik" Shikin mengumpul pakaiannya dan menyambar tape dari tangan aku.
"ini rahsia kita Az" "ok" aku senyum.
Dia bergegas keluar dari rumah aku sesudah selesai memakai pakainnya. Aku tertawa terbahak-bahak kerana tape tadi kosong. Aku sebenarnya merakamkan aksi seks kami bukan aksi lancap Shikin. Pasti Shikin akan meminta tape itu pula.

9 comments:

Supriya Basu said...

South Indian Sexy Mother And Her Daughter Forced Raped By Police Officer
~
~
*
*
~
~
Muslim College Girls Virgin Fuck Video, Muslim Girls Sex With Her Hindu Boyfriend
~
~
*
*
~
~
Bound MILF Drinking Pee, BBW Women Group Sex With Eleven Young Boy, Mom Fucks Video
~
~
*
*
~
~
Mallu Bhabhi Sucking Big Black Penis, Indian Bhabhi Secret Sex Scandals Video Leaked
~
~
*
*
~
~
Indian Son Fucked Her Step Mother, Son Blackmail Her Step Mom And Fuck Hard, Oral Sex Video

Adriana Lily said...

[Ass Point Fuck] Photo Pemerkosaan : ABG Korban Pemerkosaan Lagi Kena Entot 2 Cowok..Kasihan Banget Gan


[Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan


[Ass Point Fuck] Photo memek Perawan : Lubang sempit memek perawan Yang masih Rapet.


[Ass Point Fuck] Si bibir seksi lagi photo bugil pamer susu gede..yahut men..??


[Ass Point Fuck] ABG Lesbian : Koleksi Photo hot Pamer Susu & memek.


[Ass Point Fuck] Photo Hot ayam Kampus : ABG Wajah Lugu Lagi Tampil Bugil.


[Ass Point Fuck] Photo bugil abg jepang lagi pengen di entot..mulus gan susunya


[Ass Point Fuck] Memek Bule : Koleksi Photo memek ABG Bule Yang Penuh Nafsu


[Ass Point Fuck] Photo Hot Tante Horny lagi Pamerin Toket Mulusnya...Wahh Gila


[Ass Point Fuck] Photo Memek ABG : Memek Menganga Siap Dimasukin Bang...???


[Ass Point Fuck] ABG meki Sempit Lagi Ngentot Gaya Pangku...Mantapp


[Ass Point Fuck] Abg Susu Kimcil lagi Ngremes susunya..Manis gan


[Ass Point Fuck] ABG Ngentot : ABG Manis Puting Mungil Lagi Ngentot..wah asyiknya


[Ass Point Fuck] Photo Chika : Pose nakal Chika Lagi Pamerin susu montoknya.

Wei Xuein said...

Koleksi Awek-Awek Melayu Terlampau Dengan Gambar Dan Artikel ini mengandungi 18xxx


awek 18 tahun, gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat sendad semua ada


Klip Lucah Remaja Melayu Melakukan Hubungan Seks Selepas Balik Kelab Tersebar


GAMBAR BOGEL AWEK MELAYU INI TERUS TERSEBAR DI INTERNET SETELAH PUTUS DENGAN TEMAN LELAKI


Koleksi Toket Besar dan Bulet dengan Puting Merah menantang


9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem


Foto Hot - Cewek Jepang Telanjang Pamer Memek Indah


ABG sekarang suka Upload Susunya sendiri lewat HP


Gadis bugil lalatX ngentot memek di kamar mandi


gadis bugil seksi surabaya bispak mau ngentot meme


Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek


Koleksi photo cewek Kalem dan Mulus Lagi Telanjang Full Pic


Foto HOT | Cewek Narsis Cantik Bugil di Facebook,Cewek Masturbasi Pakai Jagung Rebus


Berpose menantang sambil pamer memek


cewek panggilan jakarta buat ngentot memek semalam

Yui said...

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Jav Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------ Kumpulan Cerita Dewasa XXX --------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

Arianna Izzara said...

gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak terseba


Cewek Seksi dan Toge Ngeseks Di Dalam Laut


Mesum sama ABG cantik crot di muka


gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak terseba


Download video seks abg cantik besar payudara


foto cewek tante dada besar toket besar bugil ngentot


Memek Tante Linda Basa Pengen Di Ngentot Sampe Puas


Rintihan Nikmat ABG Kalau Di Entot Memek


Artis Bugil Pamer Memek | Foto Bugil Artis Jepang


Video Bokep Ngentot Memek Basah


Foto Artis Sexy Bugil Memek Mulus Pengen Dientot


Artis Sexy Memek Basah Bertubuh Montok Payudara Besar


Model-Model Cantik Berpose Dengan Megelli


Cerita Sex: Ngentot Memek Bersama Tetanggaku


Foto Hot Bintang Porno Memek Bugil Tubuh Sexy Anri Okita


Artis Pamer Memek Basah Gambar Memek Basah Cewek Nakal


Foto Bugil Alisha Dara Model Majalah Popular


Bikini Tante Kesepian Pengen Ngentok Memek Basah


Foto Model Lingerie Asal Indonesia Payudara Sexy


Gadis Dengan Payudara Super Besar


Video Seorang Wanita Terekam Membawa Pria Seperti Anjingnya


Foto Awek Melayu Comel Buah Dada Terbonjol


Foto Bugil Cewek Bispak Telanjang Siap Pakai Di Ranjang


Foto Cewek Pelayan Caffe Lagi Nyepong 2 Kontol Sekaligus


Cewek Bispak Nakal Dengan Narsis Depan Kaca Toliet Hoteljackoram

Arpana Sen Gupta said...

Sexy Hot Indian Girl Sucking Her Boyfriend Dick




Indian Son Fucking Her Busty Big Ass Mother




South Indian Sexy Mother And Her Daughter Forced Raped By Police Officer




Desi Office Girl Fucking With Her Boss For Promotion




Tamil Mallu Aunty Hot Ass Fucks And Cum Take In Mouth




Boobs And Pusssy Pictures of Indian And Pakistani Girl




Nude Bathing Indian College Girl In Swimming Pool





Super Sexy Punjabi Bhabhi Removing Clothes and funking Nude




Indian College Girl Boobs Pussy Gallery




Pregnant Muslim Bhabhi Group Sex Video With Two Neighbor Boy




Indian Busty Girl Sucking 12 Boys Penis




Indian Mother And Daughters Gets Fucked In Night Train




Sameera Aunty Kiss Boob Press Sucking n Fucking by Boss




Desi Aunty Fucked By Her Two Boyfriends




Indian Bhabhi Caught by Her Hubby When She is Having Sex With Boyfriend




Indian Desi Housewife Tanusha Nude Boobs And Hairy Pussy Pics




Indian Housewife Shows Her Nude Pussy Pictures




Hot Big Boobs Shewta bhabhi from Pune Fucking In Car




Indian Nangi Randi Bhabhi Ki Boobs or Chut Ki Nangi Photo




Kareena Kapoor Nude Naked Enjoying Hardcore Fuck At Swimming Pool




Indian Girl Forced Fuck By Police Officer In Jail




Pregnant Wife Showing Boobs And Pussy Hole Nude Photos




Madhuri Dixit Poses Doggy Style And Fucked Her Ass




Indian Women Bathing Nude In Ganga Infront Of All In Public




Sexy Indian Bhabhi Fucked In Her Bedroom Homemade Sex




Hot NRI Model Bihari Girl From Patna City Nude Photo Gallery




Mumbai College Girl Sex in Toilet With Hindi Audio




Teen Age School Girl Small Boobs And Virgin Pussy Photo




Old Mallu Aunty Giving Blowjob to Devar and Gets Fucked




Pakistani Mallu Aunty Juicy Big Boobs Photo And Ass Pics

Priya Sohani said...

Arab Girlfriend Full Naked and Smoking Photo




Mallu Indian Girl Huge Big Boobs Fucking




Sharma Aunty Fucking Doggy Style




Desi Indian Bhabhi Getting Fucked By Devar In Ass




Desi bhabhi fucked by husband's friends




Two Guys Fuck Indian Pussy 67 Pictures




Yami Gautam Fully Nude Posing Her Boobs and Pussy




Nude Indian Aunty Showing Her Big Milky Boobs




Hot Indian Aunty Showing Her Nude Boobs




House Wife Bhabhi Showing Her Sexy Ass




Indian Man Fucking His Wife Self Photo Taken




Mallu Bhabhi Nude Showing Her Brown Nipples




Hairy Pussy Indian Bhabhi Bathing Nude Photos




New Married Couple Home Sex Video




Indian Desi House Wife Sucking then Being Fucked Hard




Tamiladu girl Naked Home Made Porn Video




Indian Hot Bhabhi Removing Saree Pussy Photo




Desi Bhabhi Real Photo Removing Panty Ass Pics




Dirty Indian Slut Round Big Ass Fuck




Sexy Ass Fuck And Double Penis Sucking Indian Girl




Indian Wife Sex In Bathroom

Sulaiman Daud said...

Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Nakal lah abang ni..
Seronok lah tu..
>>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

Lucy Saputri said...

Cerita Lucah Jiran

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...