pembantu rumah

 
Hai salam sejahtera untuk semua pembaca setia dan pengunjung laman seri ini. Buat pertama kalinya aku ingin juga untuk berkongsi pengalaman dan cerita sex yang pernah aku alami. Umur aku sekarang 31 tahun dan bekerja sebagai juru teknik komputer di sebuah kedai komputer yang aku bukak sendiri.

Cerita ni bermula lebih kurang pada 6 bulan yang lepas dan sehingga kini. Pada mulanya aku mendapat panggillan dari Encik Zul (bukan nama betul). Beliau ini ialah salah seorang pelanggan tetap aku dalam bidang komputer nih. Asalnya aku menservice komputer kat pejabat dia, at last sampai komputer rumah dia pun dia suruh aku yang service. Tak kisah ler janji dia bayar lebih sikit kerana terpaksa pergi kerumah.

Pada mulanya aku kerumahnya, terkejut berok aku dibuatnya. Wau.. rumahnya cukup besar. Macam istana, masuk ajer dalam rumah dia aku terus menjalankan tugas menservice komputer yang diarahkan oleh Encik Zul. Masa tu Encik Zul dan family dia nak keluar, dia suruh aku teruskan kerja2 aku tuh. Dalam bilik tu ada 2 biji komputer, aku pun sambil servis sambil ler surf internet web kegemaran aku nih. Apa lagi kalau tidak melayu boleh.

Dok tengoh syok surf tuh datang ler pembantu rumah Encik Zul, seorang wanita Indo. Terkejut akum, apa tidak nyer tetiba aje muncul kat belakang sambil bawa minuman.

"Pak jemput minum pak, ini airnya." Katanya dalam loghat Indonesia.

"Terima kasih tanter." Jawap ku sambil terketar-ketar.

Lalu dia pun berdiri disebelah untuk untuk menjengok tengok isi perut didalam casing komputer.

Sambil mengeluh dia kata "Wadus, begini sekali yaa dalam perut nya." Aku senyum ajer.

"Tanter mau belajar membaiki nyer?" Tanya ku.

"Kalau mau diajarnya, apa salahnya." Jawapnya.

"Tanter namanya apa?" Tanya ku sebagai pembuka kata.

"Yantie..." Jawapnya sambil duduk dikerusi disebelah ku.
Dipendekkan cerita yang panjang lebar ini, aku nak sambong tengok laa web site melayuboleh yang tergendala tadi. Yantie pun tumpang tengok sekali web site itu.

Sambil2 tu aku pun apa lagi, batang aku yg dah sedia keras ni nyut nyut ler rasanya. Lalu aku pun mintak untuk tengok yang dia punya. Tapi dia engak mau, dia bilang sama aku dia mau tengok yang aku punya. Aku kasi ajer, terus diusapnya batang aku. Lepas disusap, diisapnya batang aku.

Batang aku rasa macam dah nak keluar mani, sedap. Aku peluk Yantie, lalu membaringkannya atas karpet gebu bilik komputer Encik Zul. Aku terus baring atas Yantie sambil mulut aku dan mulutnya bercumbuan. Tangan aku cukup arif untuk menjalankan aktiviti membuka kain yang dipakai Yantie.

Kini batang aku betul2 berada didepan lubang puki Yantie dah berair. Tanpa lengah aku menyondol masuk batang aku kedalam puki Yantie, terasa pedih dan ketat serta hangat. Aku terus mendayang didalam perahu yang datangnya dari Surabaya, Indonesia. "Enak pak." Itulah keluhan dari mulut Yantie.

Kini batang aku betul2 nak keluar mani, terus aku cabut batang ku dari lubang puki yang ternganga dan dicurah diatas perut Yantie. Ah.. sunggoh enak.

Sejak hari itu, bila Encik Zul mintak untuk menservices komputer dia di rumah, aku akan ke rumah pada sebelah pagi. Ini kerana isteri dan anak2nya tidak ada dirumah kerana bekerja dan kesekolah. Peluang ni boleh aku gunakan untuk berdayung sampan dengan Yantie. Sehingga kehari ini dah berkali-kali dah aku berdayung dengan Yantie.

"Sunggoh enak pak....." Bisikan manja Yantie sebaik sahaja batang aku masuk dalam pukinya.

9 comments:

Pablo said...

Dah habis baca cerita?
Jom layan gambar 18+

Gambar HD size besar punya!

Klik sini >> Blog Awek Yang Seksi

Gerenti puas hati!

Supriya Basu said...

South Indian Sexy Mother And Her Daughter Forced Raped By Police Officer
~
~
*
*
~
~
Muslim College Girls Virgin Fuck Video, Muslim Girls Sex With Her Hindu Boyfriend
~
~
*
*
~
~
Bound MILF Drinking Pee, BBW Women Group Sex With Eleven Young Boy, Mom Fucks Video
~
~
*
*
~
~
Mallu Bhabhi Sucking Big Black Penis, Indian Bhabhi Secret Sex Scandals Video Leaked
~
~
*
*
~
~
Indian Son Fucked Her Step Mother, Son Blackmail Her Step Mom And Fuck Hard, Oral Sex Video

Adriana Lily said...

[Ass Point Fuck] Photo Pemerkosaan : ABG Korban Pemerkosaan Lagi Kena Entot 2 Cowok..Kasihan Banget Gan


[Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan


[Ass Point Fuck] Photo memek Perawan : Lubang sempit memek perawan Yang masih Rapet.


[Ass Point Fuck] Si bibir seksi lagi photo bugil pamer susu gede..yahut men..??


[Ass Point Fuck] ABG Lesbian : Koleksi Photo hot Pamer Susu & memek.


[Ass Point Fuck] Photo Hot ayam Kampus : ABG Wajah Lugu Lagi Tampil Bugil.


[Ass Point Fuck] Photo bugil abg jepang lagi pengen di entot..mulus gan susunya


[Ass Point Fuck] Memek Bule : Koleksi Photo memek ABG Bule Yang Penuh Nafsu


[Ass Point Fuck] Photo Hot Tante Horny lagi Pamerin Toket Mulusnya...Wahh Gila


[Ass Point Fuck] Photo Memek ABG : Memek Menganga Siap Dimasukin Bang...???


[Ass Point Fuck] ABG meki Sempit Lagi Ngentot Gaya Pangku...Mantapp


[Ass Point Fuck] Abg Susu Kimcil lagi Ngremes susunya..Manis gan


[Ass Point Fuck] ABG Ngentot : ABG Manis Puting Mungil Lagi Ngentot..wah asyiknya


[Ass Point Fuck] Photo Chika : Pose nakal Chika Lagi Pamerin susu montoknya.

Wei Xuein said...

Koleksi Awek-Awek Melayu Terlampau Dengan Gambar Dan Artikel ini mengandungi 18xxx


awek 18 tahun, gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat sendad semua ada


Klip Lucah Remaja Melayu Melakukan Hubungan Seks Selepas Balik Kelab Tersebar


GAMBAR BOGEL AWEK MELAYU INI TERUS TERSEBAR DI INTERNET SETELAH PUTUS DENGAN TEMAN LELAKI


Koleksi Toket Besar dan Bulet dengan Puting Merah menantang


9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem


Foto Hot - Cewek Jepang Telanjang Pamer Memek Indah


ABG sekarang suka Upload Susunya sendiri lewat HP


Gadis bugil lalatX ngentot memek di kamar mandi


gadis bugil seksi surabaya bispak mau ngentot meme


Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek


Koleksi photo cewek Kalem dan Mulus Lagi Telanjang Full Pic


Foto HOT | Cewek Narsis Cantik Bugil di Facebook,Cewek Masturbasi Pakai Jagung Rebus


Berpose menantang sambil pamer memek


cewek panggilan jakarta buat ngentot memek semalam

vita utami said...




# GALLERY VIDEO 1

Kumpulan Video Bokrp HD Terbaru



Ngentot di kantor



Masukin di pantat bang



Bispak Toge Hot Bikin Ngaceng



ABG SMP Jilat Kontol



Guru ML sama Murid



ABG SMP Jilat Kontol



Abg sange



Toge Hot









# GALLERY VIDEO 2

Video Bokep Semok Montok Putih Mulus



ABG sexsy lg horni



Video Tante Sange



Video Bokep Semok Montok Putih Mulus



Abg Nakal



Bispak Toge Hot Bikin Ngaceng



Video Bokep Semok Montok Putih Mulus



Masukin di pantat bang



ABG SMP Jilat Kontol



Abg Montok



Abg Nakal









# GALLERY VIDEO 3

ABG SMP Jilat Kontol



Croot di mulut



Video Bokep ABG Sange



sexy-japanese-whore-nozomi-uehara-loves-sex-and-anal-banging



Kumpulan Video Bokrp HD Terbaru



Ngentot di kantor



ABG SMP Jilat Kontol



Guru ML sama Murid



ABG Jepang Hot Sange



Abg sange























































































































































































































































































































Delete

Yui said...

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Jav Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

------------------ Kumpulan Cerita Dewasa XXX --------------

------------------Watch Sex Videos Free, Just Click--------------

Arpana Sen Gupta said...

Sexy Hot Indian Girl Sucking Her Boyfriend Dick




Indian Son Fucking Her Busty Big Ass Mother




South Indian Sexy Mother And Her Daughter Forced Raped By Police Officer




Desi Office Girl Fucking With Her Boss For Promotion




Tamil Mallu Aunty Hot Ass Fucks And Cum Take In Mouth




Boobs And Pusssy Pictures of Indian And Pakistani Girl




Nude Bathing Indian College Girl In Swimming Pool





Super Sexy Punjabi Bhabhi Removing Clothes and funking Nude




Indian College Girl Boobs Pussy Gallery




Pregnant Muslim Bhabhi Group Sex Video With Two Neighbor Boy




Indian Busty Girl Sucking 12 Boys Penis




Indian Mother And Daughters Gets Fucked In Night Train




Sameera Aunty Kiss Boob Press Sucking n Fucking by Boss




Desi Aunty Fucked By Her Two Boyfriends




Indian Bhabhi Caught by Her Hubby When She is Having Sex With Boyfriend




Indian Desi Housewife Tanusha Nude Boobs And Hairy Pussy Pics




Indian Housewife Shows Her Nude Pussy Pictures




Hot Big Boobs Shewta bhabhi from Pune Fucking In Car




Indian Nangi Randi Bhabhi Ki Boobs or Chut Ki Nangi Photo




Kareena Kapoor Nude Naked Enjoying Hardcore Fuck At Swimming Pool




Indian Girl Forced Fuck By Police Officer In Jail




Pregnant Wife Showing Boobs And Pussy Hole Nude Photos




Madhuri Dixit Poses Doggy Style And Fucked Her Ass




Indian Women Bathing Nude In Ganga Infront Of All In Public




Sexy Indian Bhabhi Fucked In Her Bedroom Homemade Sex




Hot NRI Model Bihari Girl From Patna City Nude Photo Gallery




Mumbai College Girl Sex in Toilet With Hindi Audio




Teen Age School Girl Small Boobs And Virgin Pussy Photo




Old Mallu Aunty Giving Blowjob to Devar and Gets Fucked




Pakistani Mallu Aunty Juicy Big Boobs Photo And Ass Pics

Priya Sohani said...

Arab Girlfriend Full Naked and Smoking Photo




Mallu Indian Girl Huge Big Boobs Fucking




Sharma Aunty Fucking Doggy Style




Desi Indian Bhabhi Getting Fucked By Devar In Ass




Desi bhabhi fucked by husband's friends




Two Guys Fuck Indian Pussy 67 Pictures




Yami Gautam Fully Nude Posing Her Boobs and Pussy




Nude Indian Aunty Showing Her Big Milky Boobs




Hot Indian Aunty Showing Her Nude Boobs




House Wife Bhabhi Showing Her Sexy Ass




Indian Man Fucking His Wife Self Photo Taken




Mallu Bhabhi Nude Showing Her Brown Nipples




Hairy Pussy Indian Bhabhi Bathing Nude Photos




New Married Couple Home Sex Video




Indian Desi House Wife Sucking then Being Fucked Hard




Tamiladu girl Naked Home Made Porn Video




Indian Hot Bhabhi Removing Saree Pussy Photo




Desi Bhabhi Real Photo Removing Panty Ass Pics




Dirty Indian Slut Round Big Ass Fuck




Sexy Ass Fuck And Double Penis Sucking Indian Girl




Indian Wife Sex In Bathroom

Sulaiman Daud said...

Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Pejam Mata sayang..
Sakit sikit ni..tahan ya..
>>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...